B&B van Basten Batenburg is gelegen in een voormalige kapelaanswoning. Deze kapelanie stamt uit 1900 en is door ons stijlvol gerestaureerd. Je vindt hier een logeeradres met de luxe van een hotel maar vooral ook de huiselijke sfeer van een bed&breakfast.

Je waant je in het buitenland, Slenaken ligt prachtig tussen de heuvels en vanuit ons huis kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken. De combinatie van een Italiaanse koffiebar en een fijne B&B is natuurlijk onweerstaanbaar als je voor een paar dagen mooie fietstochten of fijne wandelingen wilt maken!!

De locatie ligt centraal, zo'n 20 minuten rijden van Maastricht, Aken en Luik. Er is gratis parkeergelegenheid op loopafstand en de bus stopt om de hoek.

Een uitgebreid, stevig ontbijt staat 's ochtends voor je klaar met vers fruit, zelfgemaakte smoothies, warme broodjes, vers eitje en heerlijke verschillende soorten jam en yoghurt met muesli. Je kunt het ontbijt nuttigen in onze ontbijtkamer of bij mooi weer in onze prachtige tuin.

Voor meer info en reserveringen verwijs ik U graag naar onze website van de B&B ; 

http://www.bb-vanbastenbatenburg.nl
 


 
E-mailen
Bellen
Instagram